Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

TÕN 2008 avalöök on antud

TÕN / Foto: www.andras.ee XI Täiskasvanud õppija nädal (TÕN), mis toimub alles 10.- 17. oktoobril 2008, saab hoo sisse juba käesoleval nädalal, teatas Tallinn Haridusamet. TÕN, mille motoks on seekord „Erinevad üheskoos – kultuuridevaheline dialoog”, väärtustab elukestvat õppimist ning tunnustab tublisid tegijaid selles vallas.

Kuni 10. juunini 2008 saab Tallinna Haridusametile esitada kandidaate, keda soovitakse tunnustada kas aasta õppijana, koolitajana, koolitussõbralikuma organisatsioonina või koolitussõbralikuma omavalitsusena. Neis neljas kategoorias tunnustatakse TÕN raames aasta tegijaid nii maakondlikul kui vabariiklikul tasandil.

Tallinnas jagatakse tunnustusi veel viies kategoorias: Tallinna aasta raamatukogutöötaja, Tallinna aasta vabatahtlik, Tallinna aasta seenior õppija, Tallinna aasta seenior koolitaja ja Tallinna aasta tulija.

TÕN avaüritus toimub 10. oktoobril 2008 Võrus. 16. oktoobril tunnustatakse Tallinna Raekojas Tallinna 2008. aasta täiskasvanud õppijaid.

Kandidaatide esitamine toimub kas kirjalikult vabas vormis piirkonna koordinaator Viivi Lokile või ETKA Andrase kodulehel

Täiendav info: www.andras.ee

Lisainfo:
Viivi Lokk
Tallinna Haridusamet
hariduskorralduse teenistuse
üldhariduse osakonna juhataja
tel: 6404 549
e-post: viivi.lokk@tallinnlv.ee

Leave a Comment

11 + 3 =
Please leave these two fields as-is: