Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

26. Tartu Jooksumaratoni lasteüritustel üle tuhande osaleja

Lapsed jooksmas / Foto: Klubi Tartu MaratonTäna toimusid Tartus, Tähtvere Spordipargis SEB 26. Tartu Jooksumaratoni lasteüritused, millest võttis osa ligi 1200 noort spordihuvilist.

Klubi Tartu Maratoni sekretariaadi juhataja Aet Nurga sõnul oli kohale tulnud tõesti palju lapsi, kes vapralt finiši poole lippasid. „Lastejooksud on viimastel aastatel leidnud pidevalt uusi osalejaid ning tundub, et see on kujunenud trendiks,“ lisab Nurk.

Lastele pakuti Tillujooksude ja Minimaratonide raames erinevaid distantse, mis ulatusid 300m kuni 1,3km.

Kõige lühema distantsi läbinud 4-aastase Sillerini sõnul on jooksmine tore ja eriti jäi meelde maskotiks olnud jänes. „Päris ära väsitas, aga särava medali sai,“ kiidab Sillerin. Järgmisel aastal tuleb ta enda sõnul juba pikemat rada jooksma.

Kõik lapsed, kes täna starti ei jõudnud, saavad selle vea parandada juba homme. Kell 10.00 antakse stardipauk Otepää lastejooksule Tehvandi Spordikeskuse staadionil ning kell 11.30 Elva lastejooksule Tartumaa Tervisespordikeskuses. Mõlemad ettevõtmised kuuluvad SEB 26. Tartu Jooksumaratoni programmi.

Eelmisel aastal osales Tähtvere Spordipargis toimunud lasteüritustel 754 noort.

Ürituse pilte näeb Klubi Tartu Maraton galeriis!

Leave a Comment

11 + 11 =
Please leave these two fields as-is: