Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Emad on meistrid pallimängus ja triikimises

Ema on see, kes teeb kodus vahel süüa, aga triigib liiga palju ja ostab katkise roosa vihmavarju asemele varsti uue, kirjutab Postimees. Nii rääkisid emadepäeva eel Haljala lasteaia lapsed, kelle jutust võib end ära tunda suurem osa emasid, leidis ema Agnes Kuus.

Haljala lasteaia mudilased valmistusid lähenevaks emadepäevaks klassikalisel moel: värvipliiatsitega said paberile joonistused emadest.

Laste ja kasvatajate ühise pingutuse tulemusel valmis tulimagus kook, mille kohta lapsed teadsid öelda, et sinna käisid marmelaad, halvaa, šokolaad ja küpsis. Kook ootas külmkapis päevakangelasi ja aknalauale olid ritta seatud joonistused lastele kallitest emadest.

Refereeritud artikli täistekst Postimees veebilehel

Leave a Comment

3 + 12 =
Please leave these two fields as-is: