Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Viljandimaal tuleb kaheksas muinasjutulaager

Ka sel aastal on Viljandimaal plaanis muinasjutuhuvilistele õpetajatele ja teistelegi Vaiblas laager korraldada. See kaheksas laager toimub deviisi all – Muinasjutud läbi värvide.

Kavas on õppida toimetama värvikatla juures ehk värvida riideesemeid. Jagada kaaslastega avastamisrõõmu, kuidas muinasjutud värvidest ja värvidega sünnivad, kasutades seejuures taas uut tehnikat. Samuti omandada uusi oskusi oma töös lastega värvide, kujundite jm. sarnaste esemete kaudu ning jõuda ka lavastumamängude ettevalmistamiseni. Ning muidugi on kogu töö seotud jutustamisoskuse arendamisega ja jutuvaramu täiendamisega.

Õpitubasid juhendavad Piret Kukk ja Egle Rimm, külla tuleb meie armas Piret Päär ja Viiratsi laste jutukogumiku koostab taas Mari Karilaid. Ning mõni asi peab üllatuseks ka jääma!

Laager on sel aastal 18.-19-augustil ning osalustasu on 700.- Vaibla asub Võrtsjärve kaldal ning alati on laagripäevil ilus ilm! Toitlustatakse meid Jõeoru villa poolt ning laagrilised on majutatud Kuldrannakese puhkemaja tubadesse.

Oma soovist laagrist osa võtta andke palun teatada 30. maiks mailiaadressidel mari.karilaid@mail.ee või viiratsila@hot.ee või siis telefonidel 5695 1596 või 439 4353.

Ühtlasi teatage, kes on osalustasu maksja ning oma töökoha või siis elukoha aadress. Vastavate andmete põhjal väljastab Viiratsi Vallavalitsus arve osalustasu maksmiseks. Osalustasu peaks laekuma juunikuu jooksul. Juulikuus teatan osalejatele üksikasjalisemalt kõikidest plaanidest. Laagritööd toetab ka Eesti Kultuurkapital ja Viiratsi Vallavalitsus.

Kauneid päikselisi päevi kiireks otsustamiseks ning rõõmsa kohtumiseni!

Mari Karilaid
Viiratsi lasteaiast

Leave a Comment

7 + 4 =
Please leave these two fields as-is: