Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lastekaitsepäev Kadriorupargis

1. juunil on kogu trall ja möll lastele tasuta.

Kadrioru pargis toimub 1. juunil ajavahemikul 13.00-17.00 lastekaitsepäeva pidu pealkirjaga “Anna võimalus!” Projekti eesmärk on kutsuda üldsust üles märkama igas lapses peidus olevat andekust. Selleks antakse lastele võimalus panna end proovile näiteks joonistamises, käsitöös, õhupalli lõhki puhumises, karaoke laulmises, sõbrale erilise soengu või kehale mõne kaunistuse tegemises jpm. Lisaks eelpool nimetatule on lastel võimalus katsuda rammu sumomaadluses või köieveos, visata kummikuga kaugust ja mängida erinevaid playstation mänge.

“Lastekaitsepäeva pidu korraldades oli meie jaoks peamine tingimus, et lastele peavad kõik tegevused ja atraktsioonid tasuta olema,” selgitas projekti tagamaid ürituse sisu eest vastutav Fredy Lumi. “Õnneks leidus piisavalt ettevõtteid ja organisatsioone, kes tahavad aidata kaasa antud ürituse õnnestumisele,” lisas Lumi.

Lisaks Kadrioru pargis toimuvale on lastel võimalik 1. juunil külastada tasuta KUMU ja Kadrioru Kunstimuusemi. Kõik planeeritud tegevused toimuvad kogu ürituse aja.

1. juunil on lubanud kohale tulla ka sadakond lastekodulast üle Eesti. Kaugemad tulijad on Valgast ja Tartust. Lastekaitsepäeva peo avavad rahvastikuminister Urve Palo ja Lastekaitse Liidu esimees Katrin Saks.

Lastekaitsepäeva projekt saab teoks koostöös Rahvastikuministri bürooga ja MTÜ Lastekaitse Liiduga. MTÜ Rõõmuvabrik on lastekodulastele pühendunud mittetulundusühing, mis tegutseb rõõmu valmistamise eesmärgil alates 2005 aasta jõuludest.

2 thoughts on “Lastekaitsepäev Kadriorupargis”

  1. Käisin sellele artiklile põhinedes täna, st. 1 juunil kadrioru pargis, aga mitte ühte üritust ei olnud seal. Samuti ei saanud täna sisse KUMUsse. Ürituse asukohta otsides väsisid lapsed ainult ära ja kokkuvõttes oli neil lihtsalt üks tüütu päev, sest ema lohistas neid mööda parki… OLime kõik väga pettunud :(

  2. Tundub,et reklaamitav üritus toimus aasta tagasi ja ürituse toimumisest anti teada 1 päev varem.
    Ülle

Leave a Comment

6 + 12 =
Please leave these two fields as-is: