Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Elanikud peletavad mänguväljakutelt lapsi

Vastvalminud uute elurajoonide elanikud kaitsevad oma valdusi nii kiivalt, et ajavad ära koos emaga mänguväljakule tulnud pisipõnnidki. Selline kanakitkumine käib näiteks Ülemiste lähedal Rootsiküla ja Kuldala elanike vahel, kirjutab Äripäev.

“Käisin oma 2aastasega Rootsiküla mänguväljal. Järsku lendab mu kõrvale auto ja seda juhtiv mees teatab, et see on eramaa, nemad maksid väljakute eest ja ärgu ma siin olgu,” räägib Kuldala elanik Kadi (nimi muudetud – toim).

Tõsi, Rootsiküla tõkkepuutagune sisehoov kuulub majaomanike vahel moodustatud MTÜdele ja on eravaldus. “Kuid kuhu jääb inimlikkus, et peab ära ajama oma esimesi samme tegema hakanud põnni ja tema ema?” küsib Kadi.

Refereeritud artikli täistekst Äripaeva veebilehel

Leave a Comment

14 + 14 =
Please leave these two fields as-is: