Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tallink Takso peibutab lapsi 8-kroonise tariifiga

Esimesel septembrinädalal kehtib lastele ja lastega reisijatele 25-protsendiline soodushind taksosõidule Tallink taksodega, samuti kingib ettevõte lastega reisijatele sadu helkureid.

Tallink Takso juhataja Alger Holzmanni sõnul pööratakse ettevõttes ohutule liiklemisele suurt tähelepanu juba juhtide koolitamisel. “Lastel kui kaasliiklejatel on paratamatult vähem kogemusi ning seetõttu peab neid liiklemisel aitama ja ise eriliselt tähelepanelik olema. Tallink Takso ei piirdu laste ohutule liiklemisele kaasa aitamisel vaid helkurite jagamisega. Nimelt on pea 70-nel protsendil Tallink taksodest ka laste turvaistmed, mis mõeldud väiksemate reisijate maksimaalselt ohutu sõidu tagamiseks”, märkis Holzmann.

Kooli alguse puhul kehtib 1.-7. septembrini Tallinna lastesõbralikumas taksofirmas lastele ja lastega (laps – alla 18-aastane isik) reisijatele 25-protsendiline soodushind 8,17 krooni kilomeeter päeval ning 10,10 krooni öösel, sisseistumistasu soodushinnaks on 36 krooni.

Leave a Comment

6 + 4 =
Please leave these two fields as-is: