Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Paide Sookure lasteaed tähistas 20. juubelit

Kersti Sarapuu Sookure lasteaia sünnipäeval / Foto: Paide.eeTäna tähistas oma 20. juubelit sookure lasteaed, kellele oli pidupäval külla tulnud tiigrikutsu Tiiger Tiiger-Viiger, kes mängis kitarri, õpetas lastele lapaduud ning laulis tuju rõõmsaks tegevaid laule, teatas Paide Linnavalitsus. Hetkel käib Sookure lasteaia 11 rühmas üle 200 lasteaialapse.

Paide Sookure lasteaed avati 31. augustil 1988. aastal. Lasteaed kandis algselt nime Paide 4. Lastepäevakodu.

Lasteaia ehitas Paide KEK tolle aja uusima tüüpprojekti järgi tühermaale, kuhu aastate jooksul on kerkinud Paide Soo ja Kure tänava  uus elamukvartal. Lasteaia esimene juhataja oli praegune Paide linnapea Kersti Sarapuu.

Linnavalitsusest tulid lapsi tervitama linnapea Kersti Sarapuu ning abilinnapead Kaido Ivask ja Toomas Ponkin, kes kinkisid lastele suure muinajuturaamatu, kus kirjas 100 huvitavat muinaslugu.

Sookure lasteaia saali nurgas seisab aga televiisor, mille lasteaed ostis linnavalitsuse tehtud 20 000 kroonise kinkekaardi eest ning kust lasteaia juhataja Liia Koppeli sõnutsi saavad lasped nüüd vaadata nii uuemaid kui ka vanemaid filme.

Leave a Comment

7 + 2 =
Please leave these two fields as-is: