Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tallinna Kaisukaru lasteaed saab 50. aastaseks

Kaisukaru / Foto: www.kaisukaru.eeSel kolmapäeval, 10. septembril, tähistab Tallinna kesklinnas tegutsev Kaisukaru lasteaed oma 50. juubelit.

Pidulik aktus leiab aset kolmapäeval, 10.septembril kell 16.00 Kodulinna majas, kuhu on oodatud kõik endised ja praegused kaisukarulased. Lasteaeda võib külastada juba päeval ja kell 15.30 marsitakse lasteaiast ühise rongkäiguna läbi vanalinna peopaika.

1958. aastal Lembitu tänaval tegevust alustanud endine 53. Lasteaed on kahes eraldi majas asuv kokku neljarühmaline lasteaed. „Meie lasteaia omapäraks on perekesksus ja paindlikkus. Väga tähtsal kohal on koostöö kodu ja lasteaia vahel, ühised üritused, väljasõidud ja igapäevane vahetu suhtlemine. Seega ootame sünnipäevaüritusele kõiki vanu ja uusi sõpru, et üheskoos kordaminekute üle rõõmustada,” lausus lasteaia juhataja Ave Laissaar. Kaisukaru nime kannab lasteaed alates 2004. aasta septembrist.

Juubeli puhul on Kodulinna Maja Kuldjala tornis avatud 9. septembrist kuni 18. septembrini lastetööde näitus “Kaisukarul on juubel”. Rohkem infot Kaisukaru kodulehelt www.kaisukaru.ee.

Leave a Comment

8 + 2 =
Please leave these two fields as-is: