Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartu lasteaialapsed saavad sügisest filosoofiaõpet

Kuus Tartu lasteaeda pakuvad sel sügisel ja talvel oma kasvandikele kord nädalas võimalust Tartu ülikooli magistrandi Egle Säre juhendamisel filosofeerida, kirjutab Tartu Ekspress.

Filosoofiaring 4–7-aastastele lastele toimub Tõrukese, Piilupesa, Maarjamõisa, Päkapiku ja Väike-Pauliine lasteaias ning Kesklinna lastekeskuses. Lisaks toimuvad lastega vestlused Supilinna ökokeskuses. Teemad, mida vestlusringis käsitletakse, on mitmekülgsed. Näiteks otsitakse vastust küsimustele, kas lilled saavad olla õnnelikud, miks tohivad suured alati otsustada ning mis on rõõm.

„Samuti räägime sellest, kes me oleme ja miks me üldse siin maailmas oleme,“ tutvustas huviringi juht Egle Säre programmi ning lisas, et filosoofidest ja filosoofiaga seotud mõistetest ringis ei kõneleta.

Refereeritud artikli täistekst Tartu Ekspress veebilehel

Leave a Comment

2 + 13 =
Please leave these two fields as-is: