Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Millist toitu pakuvad lasteaiad ja koolid?

Üheks südame-veresoonkonnahaiguste suurimaks riskiteguriks on hoolimatu toitumine. Toitumisharjumustele pannakse võrdlemisi püsiv alus just lapsepõlves, mil on oluline teha õiged valikud. Tervise Arengu Instituut ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu Eesti esindus korraldavad Põhjala Foorumi raames rahvusvahelise lasteaedade ja koolide toitlustamist käsitleva seminari.

Seminar toimub laupäeval, 1. novembril Eesti Näituste messikeskuses.

Tähelepanu pööramise vajalikkusest lasteasutuste ja koolide toidumenüüde soola- ja rasvasisaldusele kõnelevad oma eriala spetsialistid Põhjamaadest.

Ettekannetes kuuleb laste ja noorte toitumise parandamisest, lasteaias ja koolis pakutavast toidust. Millised on hea koolilõuna või lasteaiatoidu kriteeriumid Eestis ja Põhjamaades? Kes peaks olema sellest huvitatud? Kuidas muudetakse laste toitumisharjumusi Eestis ja Põhjamaades?

Tervise Arengu Instituut tutvustab uut koolide ja lasteaiatoitlustajate abivahendit – raamatut “Menüüd ja retseptid lastele”. Koole ja lasteaedu toitlustavatel firmadel on võimalik raamatut saada vaid käesoleva seminari raames.

Seminar algab Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28) laupäeval, 1. novembril kell 12. Programm ja registreerumine: www.norden.ee või www.terviseinfo.ee

Leave a Comment

8 + 11 =
Please leave these two fields as-is: