Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

“Väike tunneteraamat” Liv Larsson

Väike tunneteraamatSee raamat annab võimaluse rääkida oma lastega tunnetest, suhtlemisest ja sellest, kuidas end ise paremini mõista ja teistest paremini aru saada. See on suurepärane materjal laste sotsiaalse ja emotsionaalse intelligentsuse arengu toetamiseks.

Töö raamatuga annab võimaluse teadvustatud dialoogiks lapse tunnete ja vajaduste vahel. Raamatus on nii valmis teksti kui ka ruumi igale lapsele /täiskasvanule joonistada / kirjeldada oma mõtteid. Raamat on saanud inspiratsiooni vajadusi väärtustava suhtlemise (VVS) mudelist, mida kutsutakse ka kaelkirjakukeeleks. Raamat sobib 5 kuni 12 aastastele lastele, kas üksi või täiskasvanuga koos arutlemiseks.

Samas sobib seda teemat käsitleda ka suurema grupi lastega koos õpetajate, sotsiaalpedagoogide ja psühholoogidega.

Pehme köide
Lehekülgi: 96
ISBN: 978-9985-57-990-9
Mõõtmed: 168 x 250
Ilmumisaasta: 2008
Tõlkija: Marve Randlepp

Telli raamat

Leave a Comment

8 + 10 =
Please leave these two fields as-is: