Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

VÄIKESTE MEESTE LENNUMASINAJUTUD

 

Paljude väikeste poiste lemmikuks osutunud „Väikeste meeste juttude” autori sulest on ilmunud teine, taaskord poistele mõeldud raamat. Seekord kirjutab ja joonistab Urmas Nemvalts lendavatest masinatest: suurest reisilennukist, purilennukist, helikopterist, vanast „moosiriiulist” ja teistest. Seikluslike lugude taustal väärtustatakse abivalmidust, headust, hoolivust, üksteisemõistmist ja tarmukust ning mõistetakse hukka ülbust ja eelarvamusi. Põnevad ja värviküllased pildid pakuvad tükiks ajaks uurimist ka neile, kes veel ise lugeda ei oska ja alles juttude kuulaja rollis on.

Raamat on mõeldud eel- ja algkooliealistele lastele.

Kõva kaas

48 lk

Formaat: 210×275 mm

Leave a Comment

7 + 3 =
Please leave these two fields as-is: