Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Detsembrikuu toimetaja veerg

 

Lasteaias kõlavad jõululaulud, laternate valgel tullakse ja minnakse, on imeline aeg. Lapsevanemate tõtlikud sammud muutuvad rahulikuks, aeg võetakse maha, kui hubasesse ruumi jõutakse ja mõnedki avaldavad arvamust: “Ei tahagi tööle minna.Lastel on hoopis mõnusam elu.“

Ja ongi. Tehakse jõulukaunistusi, sealhulgas paberist kuusekorvikesi, mitmevärvilisi kette, mõõdetakse, kelle oma pikem on, küpsetatakse piparkooke, tehakse jõulukaarte. Pidu on ju juba mõne päeva pärast – aasta kõige oodatum aeg.

loe edasi…

Kui ka kerge lumekirmetis maha sajab, on jõulutunnet piisavalt. Ega see polegi ainult lume pärast, see on midagi, mis suunab mõtted hoopis teisele rajale. Mured unustatakse ja tuntakse rõõmu kaunist jõuluajast, mis pimedusse valgust toob.

Jõuluvalgus on südames, sest alati on keegi kuskil ootamas, isegi kui me ei aima seda ega julge lootagi. Keegi mõtleb meie peale ja vajab meid.

 

Kaunist jõulukuud!

 

Ülle Tõnumaa

 

Leave a Comment

3 + 5 =
Please leave these two fields as-is: