Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Nõiaräpp

Suri-muri, kila-kola-insener,

haiged on teil süda, kopsud, maks ja neer,

laiskus on teil kontides, ei pese te

oma abikaasa selga vannivees.

Abikaasa on teil kena nõiamoor,

silmi on tal üks  ja hambaid ainult pool,

 luual tuiskab väledasti nagu sälg,

magades on pea all temal kasehalg.

kongis nina igat lõhna tunneb-teab,

nõiasõnu igat seltsi teab ta peast,

nõiajooki segab tema päeval-ööl,

nõiarahval otsa ei saa eales töö.

2 thoughts on “Nõiaräpp”

  1. Õpetame oma lapsi jah, juba varajases eas nõiduse vastu huvi tundma. Varsti nad juba keerutavadki salamahti taldrikuid ja teevad muud nõidust. Peale mida, tulebki vana kuri ise ja saab nad oma kontrolli alla. Ja siis viime oma lapsed kenasti psühholoogide jutule, millest küll mingit abi ei ole ja sellega me garanteerimegi ühe haige ühiskonna tekke.

    Ja seda tänu lehele lasteaed.net

  2. Taurile! Äkki keelaks muinasjutud ka ära? Seal ju ka igasugust võlukunsti pea igas loos. O. Lutsu “Nukitsamees”, see ju päris jube! Tegelikult väidab näiteks D. Einon, et hirmutavate asjadega kokkupuutumine aitab lastel harjutada oma hirmudele vastu astuma. Laps mõistab suurepäraselt, et karta ei ole vaja ja ta lausa naudib niisuguseid lugusid. Üllatav on, et te näite tõemeeli uskuvat, et lasteaed. net tekitab oma lasteluuletustega haiget ühiskonda.

Leave a Comment

9 + 2 =
Please leave these two fields as-is: