Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartu Mänguasjamuuseum saab 15- aastaseks

Tartu Mänguasjamuuseum tähistab selle aasta maikuus 15. sünnipäeva. Sünnipäevakuul rõõmustab muuseum oma sõpru uute põnevate näituste, töötubade ning teatrietendustega. Sünnipäevakuu lõpetab muuseumi sünnipäevapidu 30. mail.

 

9. mail kell 11.00 algab muuseumi õuemajas kirjandusfestivali Prima Vista raames ANIMATSIOONI LAUPÄEV, kus igaüks saab panna filmilindil elama oma lemmikraamatu tegelased.

 

16. mail kell 11.00, 12.30  esitab Soome teatritrupp Teatteriporukka muuseumi mängutoas visuaalse ja muusikalise lookese ÕNGEMEES OSKAR. Peale etendust saavad vaatajad näitlejate ning nukkudega lähemalt tutvust teha. Etendus kuulub Soome päevade programmi.

Sama päeva õhtul on muuseumis BARBIEROOSA ÖÖ. Muuseum on tasuta avatud kell 19.00 kuni 23.00 ning külastajaid ootavad roosad üllatused.

 

Sünnipäevakuu mänguasjamuuseumis võtab kokku SUUR LOOMATEEMALINE PEREPÄEV, mis toimub laupäeval, 30. mail kell 11.00 -15.00.
Perepäeval saab mängida loomateemalisi mänge, vaadata teatrietendust, keerutada õnneratast, meisterdada kõrvu ja sabasid ja loomulikult tordiga maiustada ning limpsi limpsida. Muuseumi galeriis avatakse kunstinäitus Kaie Kal´i loomateemalistest maalidest. Sünnipäeval on muuseumisse sissepääs kõigile tasuta!

 

Muuseumi õuemajas on sünnipäevakuul avatud VARJUNÄITUS, kus saab avastada valguse ja varju saladusi. Muuseumi põhimajas on BARBIE NÄITUSEL väljas rohkem kui 300 erinevat nukku, nende hulgas ka sel aastal välja antud spetsiaalsed juubelinukud. Maikuus lisandub Barbie näitusele Eesti tuntud moekunstnikega koostöös valminud erinäitus
„Eesti moekunstnikelt Barbie nukule“.

 

Mänguasjamuuseum ootab lapsi koos perede ja sõpradega külla kolmapäevast pühapäevani kell 11-18,
mängutuba on avatud kell 11-16. Muuseumiga saab tutvust teha ka internetis aadressil www.mm.ee.

 

 

Teate saatis:

Marge Pärnits

Tartu Mänguasjamuuseumi arendusjuht

Tel: 7361553
Mob: 5136 716

marge@mm.ee

 

Leave a Comment

7 + 7 =
Please leave these two fields as-is: