Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kutsume kõiki lapsi osalema suurel joonistusvõistlusel

 

Kutsume kõiki lapsi osalema vabateemalisel joonistusvõistlusel, mille peaauhinnaks on lasteriietepoe uue ostukoti disainimine lapse enda poolt. Võistlustööde esitamise viimaseks tähtajaks on 1 juuli 2009 aasta.

 

Joonistusvõistlusest ootame osa võtma lapsi vanuses 3 – 15 eluaastat,   vanusegruppides: 3-6a; 7-10a; 11-15a.

 

Iga osavõtja võib esitada mitu võistlustööd. Joonistusvõistluse teema on vaba ning oodatud on kõiki kunstvoolusi esindavad tööd  Pilt peab olema joonistatud spetsiaalsele kavandilehele, mille leiab OVO KIDS kodulehelt www.ovokids.eu (PDF formaadis), või Tallinnast, Ülemiste Keskusest OVO esinduspoest.

 

Võidutöö valib välja viieliikmeline žürii ning parima töö autor kuulutatakse välja Kanal 2 saates Hooaeg 29 augustil käesoleval aastal. Konkursi peaauhinnaks on OVO KIDS poe uut ostukotti kaunistava pildi kujundamine lapse poolt. Kotte toodetakse 10 000 tükki ja neid hakkab esialgu kasutama OVO KIDS Eesti pood, kuid kujunduse sobivuse korral ka teiste riikide OVO poed. Joonistusvõistluse lisaauhinnad on

välja pannud AS VUNDER.

 

Joonistused saab tuua kokkumurdmata Ülemiste Keskuses asuvasse OVO poodi või saata postiga (ainult A4 formaat) aadressil: OVO KIDS BALTIC OÜ, Luige 1, Luige küla, Kiili vald, Harjumaa.

 

 

 

 

 

 

 

Lisainformatsioon:

Helen Vihtol

OVO KIDS BALTIC OÜ juhataja
info@ovokid.eu

mob: 5147078

tel: 603 4998

 

Võistluse tingimused:

www.ovokid.eu

 

Leave a Comment

13 + 8 =
Please leave these two fields as-is: