Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Ilmus Eestis esimene 3D piltidega lasteraamat

Tartus esitleti Leelo Tungla ja Peep Pedmansoni lasteraamatut «Miriami lood», milles esmakordselt Eestis on 3D pildid.

Eriliste prillidega lapsi võis täna Tartus Ahhaa keskuses kohata päris palju, sest just nendega saab uues lasteraamatus «Miriami lood» vaadata ruumilisi pilte. Lisaks said lapsed näha ka esimest Eesti 3D nukufilmi, mis väikestele külalistele väga meeldis, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Äsja kinost välja tulles tundsin ma, et ma olen hernega pähe saanud ja mesilasega võidelnud ja samal ajal täiesti rahulikult paigal istunud,» rääkis Leelo Tungal. «Ma kujutasin, et lastele võib see eriti vahva olla.»

3D piltidega raamatu idee ei pärine aga mitte raamatu autoritelt, vaid hoopis Eesti Nukufilmi tegijatelt, kelle sõnul on raamatuga tegeldud juba kolm aastat. Nukufilmi tegijad ei välista, et ka tulevikus

Postimees.ee, 27.07.09

1 thought on “Ilmus Eestis esimene 3D piltidega lasteraamat”

Leave a Comment

7 + 8 =
Please leave these two fields as-is: