Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lasteaiaõpetaja tunnustamise ja hindamise võimalusi

 

th_868Sarjast „Õpetajalt õpetajale“

Lasteaiaõpetaja tunnustamise ja hindamise võimalusi

Kogumik on mõeldud nii lasteaia pedagoogidele kui juhtidele, samuti eelkoolipedagoogikat õppivatele üliõpilastele. Keskne teema on õpetaja motiveerimine, tunnustamine ja hindamine lasteaias. Temaatika on aktuaalne, kuna tänapäeval uuritakse palju õpetaja professionaalse arengu toetamise võimalusi, kus olulisel kohal on ka motiveerimise ja hindamise süsteemid. Lasteasutustes sõltub personali tasustamine enamasti omavalitsuse võimalustest, seega on oluline leida ka mitterahalise tunnustamise võimalusi ning luua töötaja vajadusi arvestav tunnustussüsteem. Kogumik koosneb neljast artiklist, kus lisaks teoreetilistele alustele on esitatud ka praktilisi näiteid.

 

 

Leave a Comment

7 + 6 =
Please leave these two fields as-is: