Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Pressiteade: Eestimaa Jõuluvanalt, külmalinnast Jõgevalt

Päkapiku TV näitab interneti leheküljel www.jogevajoul.ee Jõuluvana ja päkapikkude tegemisi.

Külmalinnas Jõgeval on Eestimaa Jõuluvana kodu, kus Jõuluvana elab ja tegutseb aastaringselt. Kätte jõuab jõulukuu, mis on Jõuluvana ja päkapikkude tegevuse kõrgpunkt. Ka sina võid toimuvast osa saada, kui leiad tee külmalinna…?  
9. – 16. detsembrini saavad nähtavaks päkapikkude toimetamised Päkapikumaal. Seiklete koos nendega maa all ja maa peal. Kohtute mitmete tuttavate tegelastega muinasjuttudest, ronite, roomate, nuputate ja saate tarkust juurde. Kui kõik hästi läheb jõuate Jõuluvana külalistetuppa, kuhu on oodata ka Türgi Jõuluvana ja Ded Morozi.  Saate külastada Jõuluvana postkontorit ja sealt Jõuluvana postitempliga kaarti saata. Sellel aastal hakkab külmalinn Jõgeva kesklinnas tööle Päkapikukohvik, kus pakutakse Jõuluvana lemmikroogasid Päkapikukohvik on avatud esimesest advendist kuni kolmekuningapäevani. Jõuluvana võtab vastu oma toas külalisi 17.12.09 – 03.01.10

Jõulukuu külmalinnas Jõgeval
 
29. nov. 16.00 Esimese advendiküünla linna jõulukuusel süütavad EELK Jõgeva koguduse õpetaja Valdo Reimann ja Jõgeva linnapea Kalmer Lain. Jõuluvanad kibelevad laste juurde. Jõuluootuses esineb Jõgeva Ühisgümnaasium.Koguperefilm „Jõululugu“ Kuidas jõuluvanast sai jõuluvana. Jõgeva Kultuurikeskuses
05. dets. 10.00     Puupäev- Jõululaat. Jõgeva kesklinnas ja kultuurikeskuses. Jõulukingid, jõuluvorstid, jõuluõlu, põrsas vardas, puujalad kargamas, puukõrid hõiskamas. Päeva juhib Vladislav Koržets.
06. dets. 16.00     Teise advendiküünla linna jõulukuusel süütavad Jõgeva Baptistikoguduse õpetaja Margus Kask ja volikogu esimees Meelis Pauklin. Jõuluootuses esineb Jõgeva Muusikakool. Jõgeva Muusikakooli Huviõppeosakonna etendus „Jäljed päkapikulas.“ Pääse: 25.-
09.-16. dets Päkapikumaa Jõgeva Kultuurikeskuses.
13. dets. 16.00 EELK peapiiskop Andres Põder kuulutab EESTILE JÕULURAHU ja süütab kolmanda advendiküünla Jõgeva jõulukuusel. Jõulurahu kontsert Jõgeva Kultuurikeskuses.Esineb Jõgeva Gümnaasium.
17. dets. – 3. jaan. Jõuluvana võtab külalisi vastu oma kodus Jõgeva Kultuurikeskuses.
20. dets. 11.00 Jõuluvana tantsuturniir Jõgeva Kultuurikeskuses.
20. dets. 16.00 Neljanda advendiküünla linna jõulukuusel süütavad EELK Laiuse Koguduse õpetaja Raivo Kubjas, maavanem Viktor Svjatõšev ja Jõgeva vallavanem Enn Kurg.
24. dets. 13.30 Viime jõulutuled Laiuse kalmistule
24. dets. 15.00 Viime jõulutuled Siimusti kalmistule.
30. dets. 20.00 Aastalõpupidu Jõgeva kultuurikeskuses. Luule Komissarov, Arvo Raimo, Janek Vadi, Ansambel „Nööp“, tantsuklubi Shate.
31. dets. Süütame küünlad Laiuse ja Siimusti kalmistutel. Väljasõit 13.30 ja 15.00 Jõgeva kirikla juurest.
03. jaan. 17.00     Uusaastakontsert Jõgeva Kultuurikeskuses. Esineb Tallinna Ülikooli Meeskoor. 
 
Pressiteate koostas: Pressipäkapikk
info@jogevajoul.ee

Eestimaa Jõuluvana
Külmalinn Jõgeva
Jõuluvana postkontor
Tel. 7721987
Aia 8, 48301,
www.jogevajoul.ee

Leave a Comment

4 + 7 =
Please leave these two fields as-is: