Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Printsessipäeva võlud

PrintsessidMeie lasteaias oli 8. – 12. märtsini tüdrukute nädal. Et tüdrukute olemusse pisut muinasjuttu tuua, toimus 9. märtsil “printsessipäev”. Sel päeval tulid tüdrukud juba hommikul lasteaeda printsessiks riietatutena.

Hommikused rühmatoad olid rõõmsat ja elevil jutuvada täis – vaja ju täpselt teada anda, kust ja kuidas nii uhked kleidid välja võlutud. Peale hommikusööki said kõik rühmad saalis kokku, kus kuulati muinasjuttu ” Printsess herneteral”. Iga rühma printsessid näitasid siis ette uusi ja ka juba tuttavaid laulumänge, mida võib igal kuninglikul peol tantsida.

Kui  tantsud said  tantsitud , siis pidasid kõik  poisid sobilikuks printsesside ümber suure ringi teha ja teada anda, millest need poisid ja tüdrukud õieti tehtud on. Loomulikult said kõikide piduliste suud magusaks tehtud. Kuigi  meil puudus õukonnakunstnik, said printsessid jäädvustatud fotopaberile. Alles õhtul lõppes muinasjutt…

Maire Reigam,
 Laagri Lasteaia  õpetaja

Leave a Comment

13 + 5 =
Please leave these two fields as-is: