Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Ilmus Keskkonnahariduslehe uus number

Kevadisest Keskkonnahariduslehest saab lugeda Keskkonnaameti ja RMK poolt koolidele ja lasteaedadele tasuta pakutavatest õppeprogrammidest, kevadistest näitustest Eesti Loodusmuuseumis ning Tallinna Botaanikaaia ja Tallinna Loomaaia tegemistest keskkonnahariduse kujundamisel. 
Kuna tänavune aasta on looduskaitseaasta, siis on juttu ka Eesti looduskaitse 100. sünnipäevast ja rahvusvahelise elurikkuse aasta tähistamisest. Lugeda saab uurimustööde konkursist Saaremaal ja jäätmeteavituskampaaniast Prügihunt. Lehe viimasel küljel ilmub traditsiooniliselt keskkonna ja pärandkultuuriga seotud tähtpäevade ja sündmuste kalender.
Keskkonnaharidusleht ilmub kaks korda aastas nii eesti- kui venekeelsena ja see on suunatud koolijuhtidele, õpetajatele, looduskeskuste juhendajatele ja teistele huvilistele.
Kevadine Keskkonnaharidusleht saadetakse sel nädalal otsepostitusega kõigile Eesti üldhariduskoolidele. Kõik teised huvilised saavad Keskkonnahariduslehe paberväljaannet küsida alates järgmisest nädalast Keskkonnaameti kontoritest üle Eesti. Müüki leht ei lähe. Järgmine Keskkonnahariduslehe number ilmub septembris.  Keskkonnahariduselehega saab tutvuda ka Keskkonnaameti kodulehel www.keskkonnaamet.ee
Keskkonnahariduslehe väljaandmist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.
Lisainfo: Merle Kiviselg, keskkonnahariduse spetsialist, tel. 4477370, 55602292, merle.kiviselg@keskkonnaamet.ee
Aet Truu
Keskkonnaameti pressiesindaja
6272 195
51 08854
aet.truu@keskkonnaamet.ee

Leave a Comment

3 + 13 =
Please leave these two fields as-is: