Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Miriam õpib ja õpetab loodust tundma

Miriam ja linnud [1280x768]„Miriami lugudest“ tuttav väike tüdruk Miriam teeb koos oma perega tutvust koduümbruse loodusega ja jagab oma teadmisi ka teistega. Eesti Päevalehe kirjastus annab välja 6-osalise raamatusarja „Miriam ja loodus“, milles üheskoos uuritakse putukate, kalade, loomade, lindude, puude ja lillede elu. Raamat on mõeldud eelkõige koolieelikutele.

„Milline on kõige väiksem lind Eestis?“ või „Millisel kala on pikimad vuntsid?“ Neile ja paljudele teistele väikese inimese küsimustele saab vastuse Miriami loodusraamatutest.

„Miriam ja loodus“ on väikeste looduseraamatute sari, mis koosneb kuuest raamatust: loomad, linnud, putukad, kalad, puud ja lilled. Igas raamatus on Miriamil ja tema perekonnal väike pildiline seiklus või ettevõtmine, mis seotud raamatu teemaga. Igas raamatus tuuakse väikese lugejani  13 erinevat elukat või taime.

Põhirõhk on Eesti looduse tutvustamine 3-7-aastastele lastele. Nii on raamatute keskmes illustratsioonid elukatest ja taimedest koos lühikese kirjeldusega. Välja on toodud kõige iseloomulikumad omadused ja ka põnevad faktid, mis ühte või teist elusolendit kirjeldavad või mida lapsed selle isendi kohta teadma peaksid. Pildiline pool on kindlasti atraktiivsem ja huvitavam kõige väiksematele lugejatele. Väga loomutruud pildid on joonistanud Kädi Rist, tekstid kirjutanud Teet Kamarik. Trükitähtedes tekst pakub avastamisrõõmu ka algklasside mudilastele. Papist raamatud on vastupidavad ja pakuvad lugemist ja uurimist pikaks ajaks.

Eesti Päevalehe kirjastus

Merle Kamarik / projektijuht

Kõnetraat 680 4620

Merle.kamarik@epl.ee

Kristiina Susi / turunduse- ja otsemüügi projektijuht

Kõnetraat 680 4404

Kristiina.susi@epl.ee

Leave a Comment

9 + 8 =
Please leave these two fields as-is: