Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartu Mänguasjamuuseumi Teatri Kodu

Teatri Kodus toimub 30. augustil algusega kell 13.00 infopäev lasteaia- ja kooliõpetajatele!

Esmaspäeval, 30. augustil kell 13.00 ootame kõiki lasteasutuste õpetajaid tutvuma Tartu Mänguasjamuuseumi juurde loodud teatrimaja – Teatri Koduga.

Kavas on ekskursioon Teatri Kodu majas, tutvumine teatrinukkude muuseumi ja arheoloogiaväljapanekuga, etenduse annab ka automaatteater. Lastestuudios räägitakse uutest muuseumitundidest ja -õpitubadest, teatrisaalis tutvustatakse sügishooaja kava.

Infopäevale palume registreeruda: teatrikodu@teatrikodu.ee
Lähem info telefonidel 746 1061 (Sigrid Jaasi) või 746 1064 (Kai Tuvik).

Tartu Mänguasjamuuseumi Teatri Kodu avati Lutsu 2 hoones käesoleva aasta maikuu lõpus. Teatri Kodus saab pere ja sõpradega vaadata etendusi, teha ise teatrit, mängida ja meisterdada ning avastada ja uurida teatrimaailma põnevaid nurgataguseid. Teatrimaja teisel korrusel asub lastestuudio, kuhu oodatakse alates septembrist eri vanuses laste gruppe osalema teatriteemalistes programmides. Kaunilt võlvitud keldriruumidest leiavad külastajad teatrinukkude muuseumi, automaatnukkude teatri ning hämarast keldrisopist arheoloogilistel väljakaevamistel avastatud keskaegse elamu.
Teatri Kodu asub Tartu vanalinnas aadressil Lutsu 2 ja on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 11.00-18.00
Etenduste ja ürituste info veebis: www.teatrikodu.ee

Leave a Comment

10 + 13 =
Please leave these two fields as-is: