Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Tartus alustas tööd lastestuudio

Tartu Mänguasjamuuseumi Teatri Kodu (Lutsu 2) teisel korrusel alustas tööd LASTESTUUDIO, kus saab osaleda erinevates teatri- ja mänguasjateemalistes õpitubades.

Maalilise interjööriga lastestuudios jätkub tegevust nii lastegruppidele kui peredele. Eelkooliealistele lastele pakub palju põnevust õpituba „Varalaeka saladus“, mis viib muinasjutulisele jalutuskäigule Teatri Kodu keldritesse Jacob von Lutzu juurde. Kooliealised lapsed saavad oma oskusi ja teadmisi täiendada maskide töötoas, varjuteatrit meisterdades või teatrinukkude hingeeluga tutvudes. Endiselt toimuvad populaarsed multifilmitöötoad.

Iga kuu teisel laupäeval saab lastestuudios teatrimaailma ust paotada terve perega, kui toimuvad Koostegemise päevad – meisterdatakse Sipsikut, papist teatrit ja muud toredat. Iga kuu viimasel laupäeval on kõik huvilised oodatud Pannkoogihommikutele, kus saab kuulata muusikat ning muinasjutte ja muidugi pannkookidega maiustada. Septembrikuu pannkoogihommiku sisustab muinasjuttudega Piret Päär, oktoobris on külla oodata Poola rahvamuusikuid.

Lastestuudio ruume saab kasutada ka laste sünnipäevade või teiste ürituste läbiviimiseks. Täpsemat teavet lastestuudio tegevuse kohta leiab www.teatrikodu.ee. Õpitubades ja üritustel osalemist saab kokku leppida telefonil 7461 064 või e-maili teel kai@teatrikodu.ee.

Marge Pärnits

Tartu Mänguasjamuuseumi arendusjuht
tel: 7361 553
marge@mm.ee

Leave a Comment

3 + 4 =
Please leave these two fields as-is: