Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Rannarahva Muuseumis Viimsis esitleb isadepäeval oma lasteraamatut Jüri Tamm

Pühapäeval tähistatakse Rannarahva Muuseumis isadepäeva Jüri Tamme äsjailmuva trükisooja lasteraamatu „Kalake Rufino mereriik ja imeline monegaskide maa“ esitlusega. Isad koos lastega saavad ka meisterdada, kuulata laululapsi, vaadata kalu ning kuulata kalade veealuseid hääli.


Kõik isad ja lapsed on oodatud isadepäeval, 14. novembril kell 12.00 Rannarahva Muuseumi, et veeta koos perega ühiselt aega. Lisaks raamatule räägib Jüri Tamm ka endast – ta on kahe lapse ise, oma tööst nii riigikogulase kui Monaco Vürstiriigi aukonsulina, sportlaskarjäärist ja elust üleüldse.

Muuseumis saab kuulata armsaid lastelaule Viimsi laululaste esituses. Näha saab kalu, vast ka kalakest nimega Rufino ennast?  Isad saavad koos lastega meisterdada töötoas põnevaid asju. Isasid juhendab Rannarahva Muuseumi kuldsete kätega meistrimees Raivo. Avatud on kohvik, kus saab süüa maitsvaid pidupäevakooke ja juua isadepäevakohvi.

Sissepääs on muuseumipiletiga. Kõikidele Viimsi suurperede isadele ja nende peredele on sissepääs tasuta.

Rannarahva Muuseumis on üleval Toidupanga mündikampaania annetusanum – kutsume kõiki annetama oma kroonimündid, et toetada Toidupanga tegevuse laienemist üle Eesti. Tooge mündid muuseumisse kaasa, teeme koos head puudustkannatavate perede heaks!

„Kalake Rufino mereriik ja imeline monegaskide maa“ on lustlik kogupereraamat, kus on juttu kalakestest, kes inimeste juttu akvaariumist pealt kuulavad. Raamat tutvustab kahte sõbralikult teineteise kõrval ja sees asuvat riiki. Üks neist Monaco vürstiriik, millest on maailmas pisem vaid Vatikan, ja teine Larvotto ranna mereriik.
Just mereelanike silme läbi luuakse pilt nende riikide eluolust. Kalade suust kuuleb nii vaimustust kui imestust, mida kümne-varbaga-jalad – nii ja veel mitut muud moodi kutsuvad nad inimesi – kõik korda ei saada.

www.powerhouse.ee/Viimsi/rufino1.jpg

Viimsi vald (www.viimsivald.ee) asub Harjumaal Tallinna linna, Maardu linna ja Jõelähtme valla naabruses. Viimsi valla pindala on 73 km², vallas on ca 16100 elanikku. Viimsi vallas on 2 alevikku, 14 küla ning 9 saart (suuremad saared on Prangli ja Naissaar).

Lisainformatsioon:

Eha-Kai Mesipuu, SA Rannarahva Muuseum turundusjuht

Tel: 606 6931, 5100281; e-post: ehakai@rannarahvamuuseum.ee

Leave a Comment

2 + 10 =
Please leave these two fields as-is: