Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Venemaa tunnustatud muusikud esinevad Lions klubi heategevuskontserdil „Igale lapsele kodu“

muusikudEesti ja Vene lionite heategevuskontserdil „Igale lapsele kodu“ 19. detsembril Haapsalu Toomkirikus ja 20. detsembril Kaarli kirikus esinevad Venemaa tunnustatud festivali „Peterburi paleed“ muusikud.

Eesti ja Vene lionite heategevuskontserdil „Igale lapsele kodu“ esineb kuulus Aleksandr Nevski koor, Maria Safarjants viiulil, ansambel Eksprompt-Kvintett, sopran Tatjana Pavlovskaja ning Sergei Urõvajev klaveril ja orelil.

Piletimüügist saadava tuluga toetavad kontserdi korraldajad LC Tallinn Eesti I ja LC Moskva-Arbat Lions klubid vanemliku hooleta lapsi Tudulinna lastekodus ja Maria Minhofi hooldusperes.

„Tudulinna lastekodus ja hooldusperes kasvab kokku 26 tubli ja hakkajat last, kelle suureks sirgumisele saame ühiselt kaasa aidata. Heategevuskontserdiga toetame keeleõppe, huvitegevuse ja töökasvatuse projekte, et lastel oleks ellu astudes võimalikult palju oskusi ise hakkama saamiseks,“ ütles Lions klubi liige Urmas Ustav.

„Meie kui muusikute jaoks on need kontserdid väga olulised. Peterburi kunstimeistrid soovivad väljendada oma austust Eesti ja Eesti publiku vastu. Me valmistume andma muusikaliste žanrite poolest rikkalikku kontserti, kus kõlab nii vaimulik, instrumentaalne, vokaalne kui ka rahvamuusika. Ajal, mil on järsult teravamaks muutunud vajadus abistada neid, kellele saatus ei ole naeratanud, tekitab Eesti ja Vene Lions klubide heategevusprojekt tõsist austust. Selles aktsioonis osalemine paneb meile erilise vastutuse,“ ütles festivali „Peterburi paleed“ kunstiline juht Maria Safarjants.

„Lions klubid üle maailma tegutsevad laste aitamise nimel. Meil on hea meel, et meil on võimalik laste toetuseks korraldada niivõrd kõrgetasemeliste esinejate ja muusikavalikuga kontsert,“ ütles Eesti piirkonna lionite kuberner Vello Tamm.

Heategevuskontserdid „Igale lapsele kodu“ toimuvad 19. detsembril kell 18 Haapsalus Toomkirikus ja 20. detsembril kell 18 Tallinnas Kaarli kirikus. Kontserdipilet on 150 krooni, pileteid müüakse Piletilevis ja kohapeal tund aega enne algust.

Ester Riispapp Projektijuht

PR Partner

Leave a Comment

10 + 5 =
Please leave these two fields as-is: