Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Euro-Eesti esimesel LUMEPALLITURNIIRil osaleb üle 30 lasteaialapse

image001 [1280x768]LUMEPALLITURNIIR on traditsiooniline rahvusvaheline lindy hopi tantsuvõistlus, mis 2011.a. toimub juba 7.korda. 1999.a. alates üle aasta toimuv suursündmus on kasvanud iga korraga. Registreerunute arvu järgi otsustades on seekordne lumepall veerenud suuremaks kui kõigil eelnevatel kordadel – osalevad tublisti üle 100 tantsija Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Inglismaalt, Sveitsist, USAst, Eestist jm, sealhulgas üle 30 lasteaialapse Tallinna Lasteaiast KRAAVIKRÕLL,  Tallinna PRIISLE  Lasteaiast, Tallinna MARDI Lasteaiast, Tabasalu TEELAHKME Lasteaiast, Eesti Rahvusvahelise Kooli eelkoolist, Tartu Tantsuklubist SWINGIRING JA Tallinna Tantsutrupist MODUS.
Tantsupõrandal näeb 4-8a. lapsi, 9-15a. noori, täiskasvanuid ja seenioreid. Esitamisele tulevad lindy hopi improvisatsiooni voor, kus tantsijatele kõlab swingmuusika elavas esituses; lindy hopi showvoor, kus esitatakse valmislavastatud showsid ning swingi tiimid, mis koosnevad vähemalt 8st tantsijast. Võistlejaid hindavad Läti, Prantsusmaa ja Soome kohtunikud. Ka publik on võistlusvoorude vahel oodatud tantsupõrandale swingima.

LUMEPALLITURNIIR toimub esimest korda Euroopa kultuuripealinnas.

LUMEPALLITURNIIR toimub esimesel ainult euro kehtimise päeval Eestis.
LUMEPALLITURNIIRi korraldavad Eesti Swingtantsu Liit ja Tantsutrupp MODUS. Kõik huvilised on oodatud võistlejatele kaasa elama laupäeval, 15.jaanuaril kella 15-ks Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku Tallinna Kogudusse (Toompea 3). Laste finaalid algavad kell 17.30.

Piret Torm-Kriis
LUMEPALLITURNIIRi peakorraldaja
51 77 614
www.swingtants.ee
www.hot.ee/modus

Leave a Comment

3 + 8 =
Please leave these two fields as-is: