Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Talinn Judo Cup 2011

judo[800x600]Laupäeval ja pühapäeval, 12-13.veebruaril, toimus Tallinnas Kalevi Spordihallis Tallinn Judo Cup 2011 rahvusvaheline judoturniir. Järjekorras IV laste- ja noorte judoturniiril osales 650 judokat, 12 riigist.

Turniir toimus suure osalejate arvu tõttu kahel päeval, kus avapäeval võistlesid C ja D klassi lapsed ning pühapäeval B ja A klassi lapsed ning noored.

Lapsed treenivad aktiivselt ühise treeningperena aastaringselt, turniiril astub võistlustulle igaüks ise-enda eest. Nii võit kui ka kaotus on noore sportlase jaoks oluline osa arengust ja seetõttu on tähtis, et ka lastel ning noortel on võimalus end võistlustules proovile panna nii kaasmaalaste, kui ka külalisvõistlejatega.

12 [1280x768]See, et turniirile tuleb osalejaid koguni 12 välisriigist, kus kaugemad külalised saabusid Ameerika Ühendriikidest, Kanadast, Itaaliast ja Iisraelist on märk sarnaste lastele suunatud turniiride puudusest ja korraldustiimi heast tööst. Esmakorselt teostati turniirist otseülekanne Tallinn Judo Cup kodulehele.

Tallinn Judo Cup korraldaja on Spordiklubi Ookami koos Eesti Judoliiduga.
Tänavu toetasid turniiri läbiviimist Abloy Oy Eesti Filiaal, Kasperski lab ja Tallink.

Turniiril jagati 57 medalikomplekti. Enim medaleid noppis Eesti spordiklubi Ookami, järgnesid Läti spordiklubi V.Z.Dzudoskola ja Soome judoklubi Meido-kan.  Edukalt esinesid ka Venemaa ja Rootsi judokad.

IMG_2903 [1280x768]Turniiri tulemustega saab tutvuda siin: http://www.ookami.ee/tallinncup/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=222&lang=et

Lisainfo:

Tõnu Tõniste, judoliidu esimees

Tel. +372 5623 2941

E-mail: tonu@ltt.ee

IMG judo 1Rain Arukaevu, sk Ookami peatreener

Tel. +372 52 39727

E-mail: rain@ookami.ee

Leave a Comment

15 + 5 =
Please leave these two fields as-is: