Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lustakas perepäev Tallinna Luha Lasteaias

Luha lasteaias [800x600]Heategevuslikke perepäevi on peetud Luha lasteaias juba alates 2005 aasta  detsembrist.

Kõik sai alguse sellest, et oli tahtmine rajada lasteaia õuealale spordiväljak, kuid raha selleks nappis. Lastevanemate hoolekogu liige Liis Eesmaa tegi ettepaneku korraldada heategevuslik jõululaat koos kontserdi ja laste tööde oksjoniga. Idee leidis lastevanemate hulgas toetust ja nii saigi juba paari aasta pärast palliplats koos piirdeaiaga valmis. Kuid  nagu öeldakse “süües kasvab isu ”ja tahaks ikka rohkemat!

Tänaseks on jõululaadast saanud vastlapäeva perepäev.

Sellel aastal toimus Luha lasteaia perepäev juba 26. veebruaril. Kavas oli kelgutamine, kus selgitati pikima liu tegijad,kelleks osutusid Summajate rühma lapsed. Saalis toimus toimus muusikaõpetaja Merikese juhtimisel kontsert, kus esinesid Patsupaide, Särtsude, Summajate, Nakside ja Miksitajate rühmade tublid lapsed.

Populaarne oli õnneloos, kus iga pilet võitis!

Erinevates töötubades said lapsed maalida merekive, valmistada vastlakukleid ja punuda kõlapaelu. Vastlapäeva külaliseks oli laste suur sõber päästekoer Nublu ja päeva juhtis lapsevanem Margo Mitt. Kohvikus oli võimalik keha kinnitada kodusoojade küpsetiste ja võileibadega.

Vaatamata külmale ja tuulisele ilmale oli kõigil lõbus ja tore.Rahule jäid lapsed, õpetajad ja lapsevanemad. Perepäev sujus ladusalt tänu endise Luha lasteaia kasvandiku ja tänase lapsevanema Liisu Lugna energilisele ürituse organiseerimisele. Kogutud raha eest loodame juba kevadel täiendada spordiväljakut  palliseinaga.

Suur tänu kõigile, kes spordiväljaku tulufondi kasvatasid!

Tallinna Luha Lasteaia õpetaja Malle Vainomaa

Leave a Comment

9 + 14 =
Please leave these two fields as-is: