Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Maarjamõisa Lepatriinud Mitteteatrite Festivalil

Iga muinasjutu sees elab hea ja paha.

Kui sa jutu läbi loed, tead kumb olla tahad!

DSCN0509 [1280x768] 2. – 3. märtsil 2011 toimus mändide linnas Elvas  Mitteteatrite festival. Seekord oli lausa väike juubel, üritus sai 5aastaseks. Ürituse korraldas Kultuuri- ja Vabaajakeskus “Sinilind”. Festivali juhtis lõbus jänku, kes kaotas pidevalt oma porgandi, pakkudes oma tegevusega lastele kogu ürituse jooksul elevust.

Festivalil esinesid lasteaialapsed, algkooli ja ka vanemate klasside õpilased. Meie, õpetajad Tartu Maarjamõisa Lasteaiast, otsustasime sel aastal samuti osaleda, kuna olime festivalist kuulnud palju positiivset.

Esitasime kooliminevate lastega “Lepatriinu” rühmast näidendi “Lumivalgeke”. Vaatamata sellele, et lapsed esinesid esimest korda päris suurel laval, tundsid nad end oma rollides ning ka lauldes ja tantsides vabalt.

DSCN0516 [1280x768]Festivali žürii kiitis kõiki esinejaid. Kiidukirja hea laulmise ja julge esinemise eest sai meie peaosatäitja Kadri Vals, kes mängis Lumivalgekest. Kiidukirja kõige  rõõmsameelsema esinemise eest sai meie etenduse prints Kristo Krikmann.

Peale etendusi pakuti kõigile lastele soolast kringlit, präänikuid ja morssi.

Lapsed ja õpetajad jäid Elvas veedetud põneva päevaga väga rahule.

Tahame tänada meie lasteaia rühmade, õpetajate ja vanemate  nimel vahva ürituse korraldajaid!

Maret Toode,

Tartu Maarjamõisa Lasteaia Lepatriinu rühma õpetaja.

Leave a Comment

6 + 5 =
Please leave these two fields as-is: