Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Baltimaade tublimad swingtantsijad käivad Tallinna Mardi Lasteaias

beginnersid [1280x768]Laupäeval, 16.aprillil toimusid Leedu väikelinnas Visaginas’es lindy hopi võistlused LINDY HOP IS THE STYLE OF MY LIFE. Kõige nooremad võistlejad olid 5-8-aastased, keda oli kokku 12 paari, nende hulgas 3 Eesti paari. Täpselt pooled pjedestaalile jõudnud tantsijatest käivad Tallinna Mardi lasteaias: teise koha poiss Ando Temmo Torm, kolmanda koha paar Roland Sakk ja Anett Veskimägi.
Lindy hop on vanim ja tuntuim swingtants. Swingtantsu huviring tegutseb Mardi lasteaias 2010.a. sügisest. Selle aja jooksul on osaletud kolmel võistlusel, neist viimane toimuski Leedus. Esinemiskogemust ja –julgust on swingtantsijad saanud võimalusest esineda pea kõigil lasteaia pidudel. Lasteaia juhtkond on leidnud võimalusi kaasata swingtantsijaid erinevatesse lasteaias toimuvatesse projektidesse. Järjekordselt on tõestamist leidnud fakt, et tulemused sünnivad koostööst.
Eesti Swingtantsu Liidu swingtantsuõpetajad ootavad rõõmuga pakkumisi uute swingtantsu huviringide avamiseks lasteaedades.

Piret Torm-Kriis
Mardi Lasteaia swingtantsu huviringi juhendaja
Eesti Swingtantsu Liidu president
51 77 614
piret@swingtants.ee

Leave a Comment

12 + 5 =
Please leave these two fields as-is: