Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Koolirahu kuulutatakse välja 1. septembril Jõgeval

 

Neljapäeval, 1. septembril kell 10.00 kuulutatakse Jõgeval välja 2011/2012 õppeaasta Koolirahu.  Koolirahu väljakuulutamisel osalevad ka haridus-ja teadusminister Jaak Aaviksoo, Eesti Õpilasesinduste Liidu esimees Kuldar Rosenberg ja MTÜ Lastekaitse Liit president Katrin Saks.

 Tseremoonia raames allkirjastavad haridus- ja teadusminister, Eesti Õpilasesinduste Liidu, Lastekaitse Liidu ja Jõgeva linna esindajad Koolirahu lepingu. Koolirahu on välja kuulutatud alates 1999. aastast.

 Tseremoonia on iga-aastaseks meeldetuletuseks, et turvalise koolikeskkonna loomisega tuleb tegeleda pidevalt – iga päev. Koolirahu tunnuslauseks on „Koos on hea“ – see paneb nii õpilasi, õpetajaid kui ka lapsevanemaid mõtlema sellele, et kõigil oleks koolis parem olla ning ka ühiselt nimetatud suunas tegutsema.

 Käesoleval aastal keskendub Koolirahu sõnum neljale väärtusele. Nendeks on usaldus, mõistmine, sallivus ja viisakus. Koolirahu seminaridel leidsid nii õpilased, Jõgeva Linnavalitsus kui ka koolid, et just need neli väärtust aitavad luua turvalisema koolikeskkonna.

 Koolirahu eestvedajaks on MTÜ Lastekaitse Liit ja see viiakse ellu koostöös Eesti Õpilasesinduste Liidu, Jõgeva linna ja Haridus- ja Teadusministeeriumiga.

 

Täpsem ajakava:

10.00 aktus kesklinnas (keskväljak, Jõgeva Linnavalitsuse ja Maavalitsuse juures asuvas pargis)

10.30 rongkäik kesklinnast staadionile 

 

Lisainformatsioon:

Maris Sild

MTÜ Lastekaitse Liit

Koolirahu programmijuht

maris@lastekaitseliit.ee

5693 8678

Leave a Comment

12 + 2 =
Please leave these two fields as-is: