Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Mihklipäeva lõbusad salatid

 

 MUUDETUD_laps riivib porganditSel korral  arutasime  pedagoogilisel nõupidamisel mihklipäeva  tegemisi  ja otsustasime  teha koos lastega mihklipäeva salateid. Loobusime nendest sügisandide näitusest, mida oleme teinud juba aastaid.

     Nii oligi. Mihklipäeval  oli igas rühmas nii kiire, et isegi lapsed ja õpetajad ei pannud mind tähele, kui mina seal oma fotokat välgutasin – nad olid töö tegemise hoos. Oi, oli see alles vahva pilt. Nii käisin igas rühmas pildistamas ja loomulikult vaatamas, kuidas lapsed  tegutsevad. Oleksite näinud neid rõõmsaid silmi, mis vaatasid õpetajale otse suhu,  ja  silmades helklevaid  tulukesi! Need olid vaimustuse tulukesed. Lapsed armastavad teha ise ja eriti põnev on seda teha koos kaaslastega ja õpetajaga.

  MUUDETUD_kurgid,tomatKõige põnevam moment oli siis see, et iga laps sai   süüa omatehtud salatit ja üllatus ootas veel ees- nimelt kostitas  naaberrühm  ka oma lõbusa salatiga.

  Salatite materjal paluti tuua lastevanematel, mis on omakorda väga teretulnud, sest see on ju koostöö lastevanematega. Salateid oli erinevaid ja nad olid värvirikkad, vitamiinirikkad ning maitsvad. Lõbusad salatid, mis said jäädvustatud piltidele.

   Peale salatite tegemist ootas lapsi saalis muusikaõpetaja.  Lapsed kuulasid mihklipäeva tegemistest ammusel ajal ja  nad olid väga üllatunud seda juttu kuuldes ja loomulikult tulid sealt lastepärased küsimused , mis õpetajatel suud naerule kiskusid. Peale õpetliku jutu läksid lapsed mängima ja tantsima.

   MUUDETUD_õunasalatNendest toredatest ja lõbusatest salatitest tegin pildid, mis kaunistavad meie koridori ja kõik saavad osa salatite kaunidusest. Kindlasti tunnevad ka lapsevanemad rõõmu ühisest tegemisest ja eriti tervislikust tegemisest.

 

 

 Lasteaed Maasikas

õppealajuhataja M. Aavasalu

Leave a Comment

6 + 9 =
Please leave these two fields as-is: