“Laste sügis”

Tere,

077ab55046ce80eaf9a3ddea999597ca_XLOlen Klooga Lasteaia Buratino rühma õpetaja Ehtel Reegat, sellel sügisel tuli mul mõte koostada internetipõhine sügiseteemaliste kunstitööde näitus “Laste sügis”, nüüd on näitus valmis ja kõigile külastajatele avatud.
Näituse koostamisel osalesid 12-e lasteaia õpetajad erinevatest eestimaa lasteaedadest. Nad saatsid mulle enda poolt juhendatud laste kunstitöid, millest siis saigi kokku üks tore näitus. Näituse eesmärgiks on jagada mõtteid, ideid ja saada teada, millega tegeletakse teistes Eesti lasteaedades.

Olete kõik oodatud külastama näitust aadressil: lastesugis.planet.ee

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

4 + 6 =
Please leave these two fields as-is: