Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Viimsi Rannarahva muuseumis avatakse lastele mereteemaline mängutuba

30. oktoobril avatakse Rannarahva Muuseumis lastele mereteemaline mängu- ja meisterdamistuba, kus hakatakse korraldama põnevaid merega seotud teemapäevi, mänguasjade turgu ning vahvaid õpitubasid.

 „Ootame 30. oktoobril kell 12.00 külla kõiki väikseid sõpru, kes tahaksid heisata neid ootaval paadil purjed ning seilata mängude ja meisterduste maale,“ sõnas Rannarahva Muuseumi juhataja Riina Aasma. „Päris pisikestele oleme välja mõelnud omanäolise „kunstiköögi“, veidi vanematele aga tutvustatakse juba meretarkusi. Lõbusa merereisi käigus valmivad õnged, paadid ning kindlasti „püütakse“ värsket kala.  Päeva lõppedes küpsetame koos tervislikke ja maitsvaid räimeburgereid ning maiustame pannkookidega.“

 Mängutoa avamise puhul korraldatakse ka mänguasjade turg, kus kõik lapsed saavad õppida kauplemiskunsti. Tuleb kodust võtta endale igavaks muutunud mängukannid kaasa, sest laadal võib kohata mõnd väikest ostjat, kes tahab endale saada just täpselt sellist lelu. Kaubeldes leitakse mänguasjadele uued kodud ja armastavad peremehed.

 „Muuseumil on ka suur palve – nimelt ootab mängutuba igasuguseid mereteemalisi mänguasju, paadimudeleid, lauamänge, raamatuid filme ning muusikat. Kui teil juhtub kodus olema midagi, mis meile huvi võiks pakkuda, siis muuseumipere oleks igati tänulik, kui saaksite selle uuele mängutoale kinkida. Sobivad nii päris vanadest aegadest pärit lelud kui ka kaasaegsed Nemod, Merineitsid, Arabellad ja kapten Trummid. Loomulikult on igale annetajale garanteeritud tasuta külaskäik muuseumisse,“ lisas Riina Aasma.

 Seiklusrikas merereis kestab 30. oktoobril kella 12.00-16.00. Olete lahkesti oodatud!

 Külastage ka meie Facebooki lehte:

 http://www.facebook.com/event.php?eid=289081241116383

 

Kutse:

 www.powerhouse.ee/Viimsi/Kutse.pdf

 

Fotod: Rannarahva Muuseum

www.powerhouse.ee/Viimsi/Mangutuba.JPG

www.powerhouse.ee/Viimsi/Mangutuba1.JPG

www.powerhouse.ee/Viimsi/Mangutuba2.JPG

 

Lisainformatsioon:

 Riina Aasma, SA Rannarahva Muuseumi juhataja
Tel: +372 50 94 272; e-post: riina@rannarahvamuuseum.ee

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

14 + 3 =
Please leave these two fields as-is: