Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Konverents „Kuidas elad, Eestimaa laps?”

17. novembril kell 10.00-16.30 toimub Eesti Rahvusraamatukogu Konverentsikeskuses konverents „Kuidas elad, Eestimaa laps?”.

Konverents on pühendatud Eesti ÜRO Lapse õiguste konventsiooniga (LÕK) ühinemise 20 aastapäevale. LÕK jõustus Eesti suhtes 20. novembril 1991. a. Millised muutused on sel perioodil ühiskonnas toimunud  ja kuhu oleme 20 aasta jooksul jõudnud?
 
Konverentsi üldeesmärk on teadvustada lapse kasvukeskkonna loomisel ning hoidmisel 20 aasta jooksul toimunud muutusi ning sellega seotud lastekaitsetöötajate  ja sidusvaldkondade esindajate (lasteaia, algkooli ja üldhariduskooli õpetajad, perearstid, noorsoopolitseinikud jt) uusi tööalaseid väljakutseid.

Korraldajad:

MTÜ Lastekaitseliit

Tallinna Ülikooli Sotsiaaltöö Instituut

Registreerimine 14.novembrini:

http://konverents.lastekaitseliit.ee/

Leave a Comment

10 + 10 =
Please leave these two fields as-is: