Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kaunistatud küünlahoidik (võib kasutada ka vaasina)

 

MUUDETUD_küünlahoidikMaterjaliks: klaaspurk (suurus pole oluline, mida madalam seda ilusam), vitraazivärv (värvuse valib igaüks ise, meie kasutasime kollast tooni), värviline  modelleerimispasta (õhu käes kuivav), suurema kristalliline meresool segatud värvitud soolapulber MICA-ga (erinevad värvid), PVA liim, metallipulber Deco Sand (erinevad värvid hõbe/kuldne).

Töö käik: Klaaspurk  katta klaasivärviga ja lasta vabalt valguda. Anuma põhja panna u 1 cm suurema kristallilist meresoola. Soola sisse saab asetada teeküünla. Võib kasutada  tasapinnal või soovi korral ka riputada (kasutades traati). Äärekaunistusena on kasutatud PVA liimi  millele on raputatud  metallpulbrit (erinevad värvid hõbe/kuldne).

Loovat lähenemist!

Aire Taal

Rõuge lasteaia Pääsupoegade rühma õpetaja

Leave a Comment

5 + 6 =
Please leave these two fields as-is: