Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Kumu perepäeval tutvustatakse Kristjan Raua loomingut

Pühapäeval, 5. veebruaril kell 12 räägitakse lastele Kumu kunstimuuseumis KUKESAMMUDE pereprogrammis Eesti kunsti ühe tuntuima maali „Kosjasõit” lugu, mis on salapärane, õpetlik ja pisut hirmutav. Sealt saadud elamustega suunduvad kõik osalejad kunstiateljeesse, kus tegeletakse loovtööga.

 Pereprogrammis „Kosjasõit ja teised lood” õpivad nii suured kui väikesed kunstisõbrad tundma maali autorit kunstnik Kristjan Rauda ning koos tunnijuhiga analüüsitakse loo põhjal maalitud pilti. Enne salapärase teose juurde jõudmist näevad nad pilte ka teistest lugudest, mis neid teekonnal ümbritsevad.

 Pereprogramm KUKESAMMUD toimub Kumu kunstimuuseumis iga kuu esimesel pühapäeval. Kumu kunstimuuseumi pereprogrammis KUKESAMMUD toimuvad lihtsas vormis vestlused kunstist, kunstiajaloost ja põnevatest asjadest nende ümber.

 Kukk on Kumu hariduskeskuse märgilind, kes aitab jõuda tarkuse ja julguseni. Pereprogramm KUKESAMMUD käsitleb teemade kaupa teoseid Eesti kunstiklassika varamust.

 Ootame lapsi vanuses 5–11 aastat. Programm arvestab eeskätt kõige väiksemate osalejatega, kuid on põnev ka nende vanematele.

 Programmis osalemine on muuseumipiletiga. Hind täiskasvanule on 5,50 eurot, lastepileti hind on 3,20 eurot, alla 7aastased lapsed on tasuta.

 Kogunemine Kumu kunstimuuseumi infoleti kõrval.

 Soovitav on eelregistreerimine:

E-post: haridus@ekm.ee

Tel: 602 6074, 5343 9230

Leave a Comment

5 + 14 =
Please leave these two fields as-is: