Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Liblika Tänava Lasteaed sai 45-aastaseks

MUUDETUD_P1100031Veebruari keskel tähistas Pärnu Liblika Tänava Lasteaed 45.juubelit. Nädala jooksul toimusid huvitavad üritused kogu lasteaiaperele. Kogemuspäeval, mille motoks oli E.M Remarque´i tsitaat: „Kõike tuleb tundma õppida, mida vähegi saab“, tutvustasid meie õpetajad teiste lasteaedade pedagoogidele oma tegemisi. Lastele mõeldud päeval  toimus lõbus tsirkuseetendus, kus iga rühm esines oma kavaga. Sõimerühma lapsed olid maskeerunud karupoegadeks ja lõvikutsikateks, suuremad lapsed olid źonglöörid, köielkõndijad, akrobaadid  ja miimid. Humoorikaid vahepalasid esitas  kloun, kes pani saali naerust rõkkama. Peo lõpus maitsti torte, mis lapsed olid koos vanemate ja õpetajatega valmistanud.  

Sünnipäevanädal lõppes piduliku aktusega, kus tänati endisi ja praeguseid töötajaid. Lasteaeda tervitama tulnud külalised soovisid meie lasteaiaperele jõudu tulevikuks ja meeldivat koostööd. Õhtul toimus meeleolukas pidu personalile, kus saime tantsida ja laulda rahvamuusika saatel.

Juubeli puhul otsustasime korraldada nukunäituse  Pärnu Keskraamatukogu lasteosakonnas. Meie majas on juba aastaid olnud traditsiooniks rajada advendiajal lasteaia õuealale jõulumaa, mis igal aastal on inspireeritud erinevast teemast.  Viimati oli selleks „Muinasjutumaa“. Õpetajad olid meisterdanud toredad erinevas suuruses nukud ja põnev oli vaadata, kui need lasteaeda toodi. Iga õpetaja oli valmistanud oma lemmiktegelase ja pannud koos  armastusega nuku  sisse vaid temale ainuomase loomuse. Nii valmiski tore seltskond, kus sõbraks said Lumivalgeke, Pipi, Punamütsike, Sipsik, Karlsson, Hunt  ja Pöial-Liisi. Näitust vaadati hoolega ja tore oli hiljem kuulda, kuidas nii mõnigi eakas inimene jäi nukke silmitsema ja rõõmustas siiralt oma lemmiktegelasega kohtumise üle.

MUUDETUD_DSC_6987Nüüd on nukud lasteaias tagasi, et rõõmustada oma maja lapsi.

Merle Omler, Pärnu Liblika Tänava Lasteaia õpetaja

 

 

 

MUUDETUD_DSC_6745

 

 

 

 

 

MUUDETUD_DSC_6854

Leave a Comment

14 + 7 =
Please leave these two fields as-is: