Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Koolirahu 2013 linnaks kandideerimine

MTÜ Lastekaitse Liit koostöös Eesti Linnade Liiduga kuulutas välja konkursi omavalitsustele kandideerimaks Koolirahu 2013 linnaks.

Koolirahu linna missiooniks on, et Koolirahu sõnum „Koos on hea” ning juhtmõte koostööst sõbraliku koolikeskkonna kujundamisest jõuaks kõikidesse Eestimaa linnadesse ning puudutaks õpilastega koos igat noort ja täiskasvanut. Omavalituse ülesandeks on koostöös Koolirahu partneritega kooliaastaprogrammi ettevalmistamine ja teostamine, sh. Koolirahu tseremoonia väljakuulutamine ja läbiviimine.

„Koolirahu tseremoonia korraldamine on hea näide turvalist koolikeskkonda väärtustavast ja toetavast omavalitsusest,” rõhutas MTÜ Lastekaitse Liit juhataja Alar Tamm.

Koolirahu 2013 (vallasiseseks) linnaks kandideerimiseks oodatakse linna/vallavalituse poolt vabas vormis sooviavaldust koos linna/vallapoolse visiooniga Koolirahust hiljemalt 20. aprilliks 2012 e-post aadressile infokeskus@lastekaitseliit.ee või kirja teel kontaktaadressile Endla 6-18, Tallinn 10142 MTÜ Lastekaitse Liit.

Eestis algatati Koolirahu programm 1999. aastal Eesti Noorsootöö Keskuse eestvedamisel. Alates 2008. aastast on Koolirahu programmi eestvedajaks MTÜ Lastekaitse Liit (vt. www.koolirahu.eu).

Eelnevatel aastatel on Koolirahu välja kuulutatud järgmistes linnades: Tallinn, Tartu, Põltsamaa, Viljandi, Valga, Narva, Tartu, Pärnu, Põlva, Elva, Rakvere, Jõgeva. Koolirahu linnaks 2012.a. on Sillamäe, kus ühtlasi kuulutatakse 1. septembril välja Koolirahu linn 2013.

 

Lisainfo:

Käthlin Mikiver

MTÜ Lastekaitse Liit

Koolirahu projektijuht – infokeskus@lastekaitseliit.ee, 6311-128

 

Hille Ilves

Eesti Linnade Liit

hille.ilves@ell.ee

Leave a Comment

11 + 14 =
Please leave these two fields as-is: