Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Rahvusooper Estonia lastelaager „Bremeni linna moosekandid“

26.-30. juunil ja 6.-10. augustil korraldab Rahvusooper Estonia lastelaagri „Bremeni linna moosekandid“. Hommikud sisustab  lühiooperi lavastamine, repertuaari õppimine, dekoratsioonide valmistamine, rekvisiitide meisterdamine, grimmipraktika ja uhke teatrimajaga tutvumine.

Päeva teisel poolel tegeletakse põnevate lavastuseväliste tegevustega. Näiteks seotakse üks pärastlõuna loodusetemaatikaga – tutvutakse linnu- ja loomariigi laulude ja tantsudega. Külastatakse Tammsaare muuseumit Kadriorus, kus tutvutakse läbi kirjandusmängude saja aasta taguse eluga. Estonia talveaeda on oodata lapsi rõõmustama külalisi nii klassikalise kui popmuusika ringkondadest.

Kogu ettevõtmine päädib lühiooperi „Bremeni linna moosekandid“ ettekandega suurel laval. Etendus  jäädvustatakse fotodele ning valmib DVD, mille iga osaleja endale tellida saab.

Suvelaagrit juhendavad Estonia teatri lauljad, tantsijad ja kunstnikud. Loomingulisesse tegevusse integreerivad laagrijuhid osavalt balleti ja ooperi põhimõisted ning ajaloo.

Suvelaagrisse on oodatud lapsed vanuses 8-13, ühte gruppi mahub 35 last. Osalustasu on 90 eurot (sh ekskursioon muuseumisse ja  lõunasöögid Estonia söögitoas).

Registreerimine ja lisainfo: noortetöö projektijuht Hannaliisa Uusma, junior@opera.ee, 683 1323.

Leave a Comment

7 + 15 =
Please leave these two fields as-is: