Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Õunapoiss ja õunatrükk

Õunapoiss

 Vahendid- õun, poolik korgitükk, nahk, või kartong, poolikud vatitikud,grilltikk.

Tee naaskliga korgi sisse auk, siis on lapsel kergem grilltikk sealt läbi torgata. Kui grilltikk on korgist läbi lükatud, lükka see ka nahast läbi, saad kaabu. Nüüd lükka kogu tikk õuna varrepoolsest otsast  õuna sisse. Ülejäänud tiku osa murra ära, tee sellega õunale silmade ja suu augud. Torka aukudesse poolikud vatitikud. Tupsuta markeriga värvi peale.

Õunatrükk

Lõika õun pooleks. Kanna õunapoolikule pintsliga sinist värvi, trüki sellega paberi ülemisele osale taevas.  Nüüd võta pintslile kollast värvi, pane samale õunale, sega, saad ilusa rohelise värvi, sellega teed muru. Nüüd lõika  õunasüdamiku mõlemalt poolelt tükk ära, nii, et alles jääb piklik tükk. Kanna sellele pruuni värvi ja kujunda paberil libistades puu.

 

 Tiiu Saare Roela Lasteaed-Põhikooli lasteaiaõpetaja.

 

Leave a Comment

8 + 7 =
Please leave these two fields as-is: