Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Mihklikuu lõppes laadaga

Esmaspäeva õhtupoolikul kogunesid Rannu lasteaia lapsed ja lapsevanemad koos õpetajatega lasteaia õuealale. Kõigepealt kõlas kontsert Lepatriinu ja Ämbliku rühma lastelt, seejärel algasid laadategevused.

Mida kõike sai sellel päeval proovida. Ämbliku rühma lapsed korraldasid laadaplatsi, kus oli võimalik osta ja müüa seda, mida koduaiast kaasa võetud. Mesimummi rühma rõdul sai toimetada õnnepüüki, sorteerida kartulid, porgandid ja kurgid enne keldrisse viimist. Segadus tuli kaotada ka kastanite ja tammetõrude hulgas, lahkudes pisteti paradiisiõun põske ning õnnekastan taskusse.

 Osavusmängude käigus sai kaela gripi stopi küüslauguga ja kaalikalõigu ning ebaküdoonia omanikuks. Veel oli võimalus pilti täiendada ja lambale villa joonistada. Agar ja osavõtlik lapsevanem korraldas Mesimummi õnneloosi.

Toimetades kulunud energiat sai kosutada Lepatriinu rühma kohvikus „Öti“. Menüüst selgus, et pakuti erinevaid küpsiseid, kooke ja porgandeid. Nagu ikka sellel päeval oli ka kohvikulaud kaetud lapsevanemate osavate käte abil valminud küpsetistega, mis maitsesid hästi.

Päeva õnnestumist ei lasknud segada õrn vihmasadu, mis lisas sügispäevale iseloomulikku kulgemist.

 

 

Rannu Lasteaia vanemõpetaja Karin Tuvikene

 

Leave a Comment

15 + 8 =
Please leave these two fields as-is: