Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Issid lustisid Krõlli lasteaias

Isadepäeva eel ootas ees peresid vahva õhtupoolik. Krõlli maja oli täis üllatusi. Isadel oli võimalus läbi erinevate keskuste tutvuda kõikide rühmadega. Kuidas isad ja lapsed leidsid kõik need vahvad kohad üles, selleks oli peredele kaasa antud oma lapse rühma õpetajalt keskuste plaan, kuhu sai läbides templi.

Põnev orienteerumine võiski alata. Kunstikeskuses tervitasid kõiki saabujaid õpetajad Signe ja Anne. Üles oli seatud näitus laste joonistustest „Minu isa“ ning vanemate meisterdatud Sipsikud. Koheselt oli võimalus lisada kõigil külastajatel näitusele pilte. Modelliks oli roheline konn, õpetaja Piret, kes istus liikumatult kohvri otsas kapi peal. Konn pidas ennast vaguralt üleval, et isad saaksid koos lastega võimalikult täpselt konnakest joonistada. Kasutada olid mitmed erinevad vahendid.

„Ise tehtud, hästi tehtud“ keskuses tervitas saabujaid Puhh, keda kehastas õpetaja Helve. Tema käest said külastajad vahendeid puutööga tegelemiseks. Oi, seda lusti ja isadega koostegemise rõõmu, mis helkis vastu laste silmadest.

Ja järjest põnevamaks läks. Ees ootas Ahhaa keskus. Kes polnud veel enne vulkaani purskamas näinud, siis nüüd ei saanud nad seda enam ütelda.  Selle meeldiva elamuse eest tuleb tänusõnad edasi anda õpetaja Mallele.

Järgmises keskuses sai meelt lahutada lõigates ja kleepides värvilistest paberitest põnevaid asju. Keskuse eestvedajaks oli õpetaja Sirje.

Krõllis olid avanud õpetajad Õnne ja Maive tõelise fotostuudio. Pered said tunda hetkeks staarikuulsust, piiluda välja öisest aknast või hoopiski jäädvustada ennast metsas, kehastudes mõneks metsloomaks.

Muusikakeskuse poole polnud raske samme seada, tuli liikuda kostvate helide suunas. Uksel ootasid saabujaid õpetajad Kairi ja Anu suure hulga erinevate muusikariistadega. Isad ja lapsed mängisid õpetaja juhendamisel koos erinevaid pille.

Diskoteegis keerutasid vinüülplaate õpetajad Siret ja Egle. Värviliste tulede vilkumise taustal sai lõbusasti jalga keerutada.

Lõbus õhtupoolik Krõlli lasteaias hakkaski lõppema. Oli meeldiv märgata, et pered leidsid aega koos oma võsukestega lustida. Lapsed nautisid emme ja issiga koosolemist erinevaid keskusi külastades.

Kogu Krõlli lasteaia pere tänab osalejaid.

 

Signe Kaasik, pedagoog
Tartu Lasteaed Krõll

Leave a Comment

2 + 12 =
Please leave these two fields as-is: