Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Origami- Mari Ono, Roshin Ono

Origami. Imepärased paberloomad
Raamatu neljas peatükis selgitatakse, kuidas voltida erinevaid kujundeid ning panna paber elama. Peatükis Lõbusad loomad on õpetused klassikaliste kujundite, näiteks kure ja rebase voltimiseks. Safaripeatükis on sebra, kaelkirjaku, lõvi jt jaoks inspiratsiooni saadud Aafrika loodusparkidest. Veealune maailm pakub kavandeid näitekspaberist delfiini, merikilpkonna ja isegi kerakala valmistamiseks. Metsaretke peatükist leiad ideid, kuidas voltida paberilehest öökull või lepalind. Iga kujundi juures on kergesti järgitavad juhised ja illustreerivad fotod, mis teevad voltimise kergeks ja lõbusaks. Samuti on kõigi kujundite juures märgitud raskusaste.
Raamatuga on kaasas 50 erikujundusega origamipaberit.

http://pood.koolibri.ee/origami-imeparased-paberloomad.html

128 lk
pehme kaas
kirjastus Koolibri

Leave a Comment

6 + 6 =
Please leave these two fields as-is: