Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Käsitöötuba-Tiiu Kivirähk

Käsitöötuba. Kunsti- ja tööõpetus, 4. osa. Tähtpäevakaardid
Käesolev raamat on järjeks raamatutele „Käsitöötuba. Kunsti- ja tööõpetus. 1., 2. ja 3. osa”.
Aastas on palju sündmusi, mille puhul on tavaks kaarte kinkida. Kaarti meisterdades jätame sellesse killukese oma südamest ja headest soovidest. Omavalmistatud sobivas stiilis ja värvitoonis kujundatud kaart rõõmustab alati selle saajat. Kaardiraamat pakub hulgaliselt ideid ja lahendusi, kuidas meisterdada kaarti, millega sünnipäeva puhul õnne soovida, kutset saata, lihtsalt rõõmustada teile tähtsat inimest.

http://pood.koolibri.ee/kasitootuba-kunsti-ja-tooopetus-4-osa-tahtpaevakaardid.html

88 lk
Pehme kaas
Kirjastus Koolibri

 

Leave a Comment

4 + 11 =
Please leave these two fields as-is: