Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lähme arvumaale

 Õpituba. Lähme arvumaale
„Lähme arvumaale” on mänguline käsitus, kuidas eel- ja algkooliealistele lastele matemaatikat õpetada. Lapsed omandavad uusi teadmisi kõige paremini just kogemuse kaudu ning selleks sobib arvudele keskenduv ümbrus. Tegevuspaigaks on Arvumaa, kus asub Arvulinn, milles omakorda arvude aiad, majad, tornid, arvud ise ning palju muud matemaatikaga seonduvat. Arvumaa saab meisterdada üheskoos, kasutades kõike käepärast − kangast, pappi, nööpe, traati, pärleid, klotse jne. Igal arvul on oma lugu ja luuletus ning samuti leiab arvude kohta palju mänge ja tegevusi. Vaid natuke meisterdamist ning seikluslik reis arvumaale võib alata!

http://pood.koolibri.ee/catalog/product/view/id/7003/s/opituba-lahme-arvumaale/

80lk
Pehme kaas
Kirjastus Koolibri

 

Leave a Comment

9 + 2 =
Please leave these two fields as-is: