Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

Lugemismängud1- Kadi Lukanenok, Tiiu Tammemäe

Lugemisoskus on lapse tervikliku arengu asendamatu tegur ning lugemise teel saadavad teadmised ja kogemused on tugeva hariduse vundament. Lugemisoskus on üks põhilisi akadeemilisi oskusi, millel põhineb õppimine ning akadeemiline edasijõudmine koolieas. Huvitavate ja kaasahaaravate mängude kaudu on võimalik lapsi suunata lugemisoskuse omandamisele ning hilisemale iseseisvale lugemisele.

Lauamängude kogumiku eesmärgiks on kaasa aidata laste lugemisoskuse kujunemisele, lugemisvilumuse tekkele ning võimaldada omandatud lugemisoskust kasutada.

Mängude autorid on Eestis töötavad lugemisoskust arendavad spetsialistid – õpetajad, logopeedid, eripedagoogid. Nende mängude loomise on tinginud otsene vajadus lugemisoskust arendavate vahendite järele, mis oleksid ühtlasi lastele huvitavad, pakuksid põnevust ja näeksid kaunid välja. Mängude autorid on mänge kasutanud igapäevases õpetamisprotsessis ning sellega on mängud läbinud aja- ja tööproovi ning tõestanud oma headust.

 

http://pood.koolibri.ee/lugemismangud-1.html

6 lauamängu karbis

Kirjastus Koolibri

Leave a Comment

3 + 14 =
Please leave these two fields as-is: