Esileht | Reklaam | Arhiiv | Kontakt

„Kasside boogie“ Kopli Lasteaias

Tallinna lasteaedade laulufestival „Kasside boogie“, alapealkirjaga „Loomad – meie sõbrad“, sai sel aastal meeleoluka avalöögi 30. jaanuaril Kopli Lasteaias toimunud Põhja-Tallinna eelvooruga. Kokku oli tulnud sõna otseses mõttes karvaseid ja sulelisi – hiiri, karusid ja põrsaid, sekka vareseid ja koeri, tiigripoeg ja konnapreilid, kasse mitmesuguseid. Kõigil oma asi ajada ja laul laulda. Laulud kõlasid nii eesti kui vene keeles. Kui sabad istumisest sügelema kippusid, võeti ühine ringmäng ette ja nii kohe õige mitu korda. Kopli Lasteaia pisike saal sai üleni laulu- ja tantsulusti täis.

 Laulufestivalist võttis osa 24 last ja nende 9 juhendajat lasteaedadest:
Kalamaja Lasteaed – muusikaõpetaja Mirjam Jartsev-Moont
Lasteaed Kajakas – muusikaõpetaja Olga Sudakova
Lasteaed Kelluke – muusikaõpetaja Olga Stõk
Lasteaed Pääsupesa – muusikaõpetaja Margit Harf
Lasteaed Naeratus – muusikaõpetaja Maret Perevai
Sitsi Lasteaed – muusikaõpetaja Irina Šarapova
Lasteaed Ojake – muusikaõpetaja Olga Põld
Tallinna Lasteaed Mudila – muusikaõpetaja Kätlin Kasper
Kopli Lasteaed – muusikaõpetaja Kadri Toomeste

Lisaks astus külalisesinejana naaberlinnaosast Kristiinest üles Tallinna Lepatriinu Lasteaed muusikaõpetaja Liia Hammer´i juhendamisel.

 Allakirjutanul aitas kogu tralli ohjata kass Sirly-Eneken Praun. Kaks kassi on ikka kaks kassi – näugumine valjem ja nurrumine toredam.

 Osavõtjate ning külaliste salajase hääletuse tulemusena sai sel aastal ühiseks lemmikuks Lasteaed Ojakese tantsuline laulunumber „Kass ja hiired“. Seega, Milana Grabovaja, Bregita-Evelin Ingerman ja Olga Divonina koos oma juhendajaga pääsevad 3. aprillil Vene Kultuurikeskuses toimuval lõppvoorul suure publiku ette. Meie ülejäänud läheme aga neile kaasa elama ning kontserti nautima.
Põhja-Tallinna „Kasside boogie´t“ toetasid Tallinna Haridusamet ja Põhja-Tallinna Valitsus – kõik osalejad said preemiaks ürituse logoga rinnamärgid, sädelevad helkurid ning ühe eriti ägeda kassikujulise pulgakoogi.

 Tore oli! Hoiame kokku ja lustime koos – teinekordki! Kurrnjäu!

 

Kadri Toomeste
Kopli Lasteaia muusikaõpetaja
Kasside boogie Põhja-Tallinna kuraator

Leave a Comment

3 + 4 =
Please leave these two fields as-is: